info@samsunhuzurnakliyat.com

KVKK Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) UYARINCA AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, Samsun Huzur Nakliyat ("Şirket") tarafından KVKK kapsamında kişisel verilerin işlenmesi hakkında bilgi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

1. Veri Sorumlusu

Adı: Samsun Huzur Nakliyat Adresi: [Adres] Telefon: [Telefon Numarası] E-posta: [E-posta Adresi]

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, aşağıdaki amaçlarla işlenebilir:

  • Hizmetlerimizi sunmak ve yürütmek
  • Taleplerinizi işlemek ve size yardımcı olmak
  • İşlem güvenliğini sağlamak
  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak, yalnızca belirtilen amaçlar doğrultusunda ve ilgili kişilerin haklarına saygı gösterilerek üçüncü taraflara aktarılabilir.

4. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizlere tanınan haklar şunlardır:

  • Kişisel verilerinize erişim
  • Kişisel verilerinizin düzeltilmesi
  • Kişisel verilerinizin silinmesi
  • Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak bilgilendirilme

5. Kişisel Veri Güvenliği

Şirket, kişisel verilerinizi güvende tutmak için gerekli teknik ve idari önlemleri almakta ve KVKK uyarınca belirlenen standartlara uygun olarak verilerinizi korumaktadır.

6. Aydınlatma Metninde Yapılan Değişiklikler

Şirket, KVKK kapsamında gerekli gördüğü takdirde bu aydınlatma metnini güncelleyebilir. Güncellemeler metnimizde belirtilecek ve gerekli hallerde size bildirilecektir.

Bu aydınlatma metni KVKK uyarınca hazırlanmıştır ve güncellenmiştir. İlgili herhangi bir sorunuz veya bu metinle ilgili herhangi bir talebiniz varsa, lütfen yukarıda belirtilen iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.